Friday, January 28, 2011

بررسي شرايط پناهجويان زن در سوئد و دلايل خروج از ايران، گفتگوي مينوهمتي با سحرنيازي Mino Hemati Interviews Sahar Niazi Asylum seeker in SwedenJag hetter Sahar, och jag har kommit till sverige , för ungefär 7 månader sedan med min man och mitt yngsta barn, orsaken att vi vill stanna här i sverige är att vi blev förföljda i iran av iranska myndigheter, om vi nu åker tillbacka eller om vi blir utvisade härifrån, den (Iranska regim) kommer att avrätta min man , jag kommer att bli av med mitt barn , vad skall jag göra? Då...? Jag ber svenska myndighetter, och be alla andra mänskliga organisationer att hjälpa till att vi får stanna här i sverige, och inte skickas tillbacka till Iran, vi vill bara ha ett lugnt liv och ett trygg samhälle att leva i.
بررسي شرايط پناهجويان زن در سوئد و دلايل خروج از ايران، گفتگوي مينوهمتي با سحرنيازي

No comments:

Post a Comment